Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، دارا حیایی بازیگر نقش «هاشم» در فصل چهارم سریال «از سرنوشت» گفت: دغدغه‌ها و مشکلات این شخصیت شبیه به ۸۰ درصد جوانان ایرانی است. او دوست دارد بخندد، پرانرژی باشد و کار کند. از این نظر این شخصیت را بسیار دوست دارم.

دارا حیایی بازیگر سریال از سرنوشت معتقد است که موفقیت‌های ۲ کودک پرورشگاهی در زندگی و کار آن هم در عرصه تولید دانش‌بنیان مردم را خوشحال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارا حیایی بازیگر نقش «هاشم» در فصل چهارم سریال «از سرنوشت» است. بازی او در کنار کیسان دیباج در این سریال، زوج موفقی را از این دو هنرمند جوان ساخته است که از فصل دوم تا به امروز ادامه داشته است.

سینما و تلویزیون را شبیه به فوتبال می‌دانم

او در گفت‌وگو با خبرنگار تلویزیون ایرنا، درباره زوج هاشم و سهراب در سریال از سرنوشت گفت: به نظرم در سینما و تلویزیون وقتی همراه با نقش مکمل بازی می‌کنید و یک زوج هنری تشکیل می‌دهید، هرچه قدر بیشتر بتوانید طرف مقابل را درک کنید، بهتر بازی می‌کنید. به عبارت دیگر، هر چه قدر بهتر بتوانید ریتم و ضرباهنگ بازیگر مکمل مقابل خود را بفهمید، بیشتر می‌توانید به او کمک کنید. در بازی من و کیسان هم همین‌طور است؛ با درک متقابل به یکدیگر کمک می‌کنیم تا بازی بهتری ارائه بدهیم. از این نظر، سینما و تلویزیون را شبیه به فوتبال می‌دانم.

وی ادامه داد: هاشم و سهراب مثل دو برادراند و همه‌جا هوای همدیگر را دارند. در جایی هاشم تندروی می‌کند و سهراب او را راهنمایی می‌کند اما در جایی دیگر این اتفاق برعکس می‌شود. به نظرم یکی از دلایلی که مردم هاشم و سهراب را دوست دارند، همین موضوع است.

او درباره نقش متفاوت خود در فصل چهارم گفت: در فصل دوم، هاشم کاراکتر خالصی داشت، چرا که بچه‌ها خالص‌اند اما در فصل سوم به دلیل آنکه درگیر ماجراهای قاچاق دلار شده بود، کمی مرموزتر رفتار می‌کرد و به همین دلیل از بسیاری از علایق دوران کودکی خود جدا شده بود. همه این اتفاقات باعث شد تا در فصل سوم نقش منفی‌تری را بازی کنم.

اما در فصل چهارم، هاشم از زندان آزاد شده و به نظر می‌رسد که زندان او را تنبیه کرده است بنابراین دوباره باید به همان کاراکتر (شخصیت) خالص فصل دوم برگردد با این تفاوت که پخته‌تر شده و رفتارهای عاقلانه‌تری نسبت به دوران نوجوانی خود انجام می‌دهد. تلاش کردم این موضوع را در بازی خود بیاورم.

در فصل چهارم، هاشم از زندان آزاد شده و به نظر می‌رسد که زندان او را تنبیه کرده است بنابراین دوباره باید به همان کاراکتر (شخصیت) خالص فصل دوم برگردد با این تفاوت که پخته‌تر شده و رفتارهای عاقلانه‌تری نسبت به دوران نوجوانی خود انجام می‌دهد. تلاش کردم این موضوع را در بازی خود بیاورم

حیایی در پاسخ به این سوال که هاشم چه قدر شبیه به جوان امروزی است، گفت: به نظرم کاراکتر (شخصیت) هاشم، دغدغه‌ها و مشکلات او شبیه به ۸۰ درصد جوانان ایرانی است. او برای عشقش می‌جنگد، دوست دارد بخندد، پرانرژی باشد و شیطنت کند، با دوست صمیمی‌اش رفاقت کند، کار کند و ... از این نظر این کاراکتر را بسیار دوست دارم.

وی با اشاره به توجه سریال از سرنوشت به موضوع تولید دانش بنیان اظهار داشت: نکته قشنگ این اتفاق این است که بچه‌های پرورشگاهی آن را رقم می‌زنند. هاشم و سهراب، ۲ پسر پرورشگاهی‌اند که علیرغم تمام مشکلات و فراز و فرودها در زندگی‌شان، آرام آرام بزرگ شده، کارگاه تاسیس می‌کنند و با غیرت و همت خودشان دست به چنین کار بزرگی می‌زنند. فراموش نکنید که آنان توانستند قطعه‌ای را تولید کنند که در صنعت پزشکی واقعا اثرگذار است و از سویی دیگر نوعی افتخار برای ایران محسوب می‌شود. بنابراین به نظرم مهم‌تر از خود اتفاق، روند رسیدن به آن است که برای مخاطب جذابیت دارد.

دارا حیایی: «هاشم» از سرنوشت شبیه به ۸۰ درصد جوانان ایرانی است/ دوست دارم نقش منفی محبوب بازی کنم


حیایی تاکید کرد: در ۴ فصلی که تاکنون از سریال گذشته است، دیدید که این بچه‌ها چگونه با مشکلاتی که پیش‌رویشان بود جنگیدند. جالب است بدانید بسیاری از بازخوردهایی که از مخاطبان دریافت می‌کنم ناظر بر همین روند شکست و پیروزی است. آنان به من می‌گویند که این فراز و فرود برایشان جذاب است.

او درباره بازیگران جدیدی که به این فصل از سریال اضافه شده‌اند، گفت: از بازی کردن کنار بازیگران باسابقه‌تر که در این فصل به ما اضافه شدند، واقعا لذت می‌بردم و تلاش کردم تا چیزهایی بیشتری از آنان یاد بگیرم. آقای رضا داودنژاد و خانم رابعه مدنی واقعا بی‌نظیر بودند. هم‌چنین بازیگران جدیدی مثل مهران میری و فرهنگ زرگرباشی که در این فصل به ما اضافه شدند بسیار حرفه‌ای‌ بودند و در یک سال و نیم که در کنار هم و در پروژه از سرنوشت بودیم، اوقات خوبی رقم خورد.

حیایی درباره حضور دوباره خود در سینما پس از تجربه موفقش در فیلم سینمایی شعله‌ور گفت: من به «وقت مناسب در جای مناسب» خیلی اعتقاد دارم. به نظرم هنوز وقت مناسب و جای مناسب فرا نرسیده است اما حتما در آینده می‌رسد.

بازیگر نقش هاشم در سریال از سرنوشت درباره کاراکتری که علاقه‌مند به بازی در آن است، گفت: کاراکتری که به شدت دوست دارم در سینما آن را بازی کنم، منفی محبوب است. نمونه آن فیلم مخمصه است که رابرت دنیرو نقش منفی دارد اما محبوب است و همه دوستش دارند. هم‌چنین بازی در نقش طنز را دوست دارم اما طنزی که در آن کنترل شوم.

به گزارش ایرنا، از سرنوشت ۴ به تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان و کارگردانی محمدرضا خردمندان ملودرامی عاشقانه است که در فصل چهارم به تولید دانش بنیان و تلاش نخبگان کشور برای خودکفایی علمی می‌پردازد.

دارا حیایی، کیسان دیباج، فاطیما بهارمست، مونا کرمی و مهدیس توکلی در کنار مجید واشقانی، حسین پاکدل، لیلا بلوکات، رضا داودنژاد، ساناز سعیدی، سیدمهرداد ضیایی، نگین صدق‌گویا، سولماز غنی، مائده طهماسبی، رضا بنفشه‌خواه، شاهو رستمی، مسعود انتظاری و محمدصادق ملک بازیگران فصل چهارم این سریال هستند. در این فصل سه بازیگر جدید مهران میری، فرهنگ زرگرباشی و متین طاهری‌نیا معرفی شدند.

همچنین از دیگر عوامل این اثر می‌توان به نویسندگان: محمدمحمود سلطانی، روح الله صدیقی و آرزو صدیقی، تدوین: شوکا زندباف، مدیر تولید: مجتبی برهانی‌زاده، مدیر تصویربرداری: خسرو دادگرمرام، عکاس: متین تحویلیان، طراح صحنه: آبتین برقی، صدابردار: حمید یارندپور، طراح گریم: خاطره خاشعی، آهنگساز: آرش بادپا، صداگذار: محمود موسوی‌نژاد، روابط عمومی: مطهره کشاورز محمدیان، مشاور رسانه‌ای: پدرام ابدان، دستیار تهیه‌کننده و مدیر برنامه‌ریزی: نوید احمدزاده چالشتری و ... اشاره کرد



انتهای پیام/

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سریال از سرنوشت هاشم و سهراب فصل چهارم دارا حیایی دوست دارم فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست

   عصر ایران؛ هومان دوراندیش - ممنوعیت پخش سریال "حشاشین" در ایران، مبتنی بر این دو "دلیل" بوده: تحریف تاریخ اسلام، ضد ایرانی بودن سریال. البته در توجیه این ممنوعیت به "رویکرد سیاسی مغرضانه" هم اشاره شده که به نظر می‌رسد این رویکرد ادعایی، از نظر ممنوع‌کنندگان پخش این سریال در ایران، انگیزۀ تحریف تاریخ اسلام در این سریال و جهت‌گیری ضد ایرانی آن بوده.

   (‌مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفته است: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است.) 

  خلاصه اینکه از نظر مقامات ساترا (سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی)، مشتی مغرض در مصر نشسته‌اند و سریالی ساخته‌اند برای تحریف تاریخ اسلام و ضدیت با ایران و ایرانی.

  دقیقا معلوم نیست تحریف تاریخ اسلام  چه معیارهایی دارد. دربارۀ سریال مختارنامه نیز برخی از نظر اهل سنت چنین نظری داشتند و البته نحوۀ شخصیت‌پردازی عبدالله بن زبیر (با بازی رضا کیانیان) را مغرضانه می‌دانستند.

  طبیعتا در درون هر دینی، بین پیروان مذاهب مختلف، اختلاف نظرهایی دربارۀ وقایع و شخصیت‌های تاریخی وجود دارد. خارج از ادیان نیز چنین اختلافاتی طبیعی است. مثلا هر فیلمی که دربارۀ ژاندارک یا لوتر و کالون ساخته شود، احتمالا مناقشاتی را بین مورخان و چه بسا کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها پدید آورد.

  اما آیا چنین مناقشاتی دلالت دارد بر اینکه ما حق نداریم سریال حشاشین را ببینیم؟ و اگر این سریال را ببینیم ایمان خودمان را به شخصیت حسن صبّاح از دست می‌دهیم؟ اساسا مگر کسی در جامعۀ ایران شیفتگی خاصی نسبت به حسن صباح دارد که نگران باشیم کسانی در مصر از او چه تصویری ترسیم کرده‌اند؟

 حسن صباح که جزو مقدسات نیست. بر فرض که سازندگان سریال حشاشین از او به بدی یاد کرده باشند. می‌توان سریال را دید و نقاط ضعف یا حتی حرف اصلی‌اش را نقد کرد. اینکه عده‌ای برای مردم تصمیم بگیرند حق ندارید این سریال را تماشا کنید، از عجایب است؛ چون این سریال نه پورنوگرافیک است، نه علیه مقدسات شیعی است و نه حتی متعرض شخصیت‌های برجستۀ مذهب تشیع شده است؛ یعنی افرادی نظیر سلمان و ابوذر و مالک اشتر، را که نزد شیعیان ایران از احترام ویژه‌ای برخوردارند. 

اگر هم این سریال ضد ایرانی باشد، قاعدتا چنگی به دل مردم ایران نمی‌زند و حتی ممکن است جمعی از آریایی‌های غیور به صفحات مجازی سازندگان سریال هجوم ببرند و آن‌ها را تنبیه کنند!

ولی واقعیت این است که سریال حشاشین، حسن صباح را شخصیتی در دل تاریخ و تمدن اسلامی ترسیم کرده است. علاوه بر این، فارغ از اینکه سازندگان سریال چه نیتی داشته‌اند، حسن صباح عملا شخصیتی جذاب و دلنشین از آب درآمده است.

   از این حیث سریال حشاشین تا حدی شبیه سریال امام علی (ع) شده که معاویه و عمرو عاص‌ را جوری ترسیم کرده بود که بیننده از آن‌ها بیزار نمی‌شد. در همان زمانی که سریال امام علی (ع) پخش می‌شد، بسیاری به داوود میرباقری ایراد گرفتند که چرا معاویه و عمرو عاص در سریالت جذاب‌تر از سلمان و ابوذر شده‌اند.

  تازه اگر بپذیریم حسن صباح در "حشاشین"، به عنوان یک ایرانی، شخصیتی منفی و منفور است، خواجه نظام‌الملک هم به عنوان یکی از شخصیت‌های اصلی سریال، یک ایرانی است که در برابر او قرار دارد. اگر حسن صباح تروریست ترسیم شده، خواجه نظام‌الملک هم به درستی سیاست‌مداری قلمداد شده که بر ضرورت تدبیر و خرد سیاسی پا می‌فشارد. مبدع ترور هم در تاریخ اسلام، حسن صباح نبوده. در همان قرن اول هجری، افراد گوناگونی در تقابل‌های سیاسی در جهان اسلام ترور شدند.

  نکتۀ مهم دیگر اینکه، حسن صباح در اواسط قرن پنجم هجری در خانواده‌ای به دنیا آمد که شیعۀ دوازده‌امامی بودند ولی بعدها به مذهب اسماعیلی گروید. یعنی او امام موسای کاظم و ائمۀ بعدی شیعیان را به عنوان امام قبول نداشت.

  دربارۀ چنین فردی، قاعدتا در ایران نمی‌توان فیلم و سریال مثبتی ساخت. این هم از عجایب است که خودمان حاضر نیستیم یک فیلم یا سریال در تجلیل از حسن صباح بسازیم، ولی به دیگران هم می‌گوییم چیزی در انتقاد از او نسازید!

  در آغاز دهۀ 1390 که فیلم آرگو ساخته شد، برخی از مقامات سینمایی کشور گفتند این فیلم ضد ایرانی است. ولی آرگو را بسیاری از مردم دیدند و چون فیلم مهمی نبود، آب از آب تکان نخورد. یعنی فیلم، دست کم در ایران، تاثیرگذاری چندانی پیدا نکرد و امروز حتی کمتر کسی به خاطر دارد فیلمی به نام آرگو، روزی در این کشور اهمیت سیاسی پیدا کرده بود.

در سریال حشاشین، شخصیتی که حقیقتا نزد ایرانیان محبوب است، حکیم عمر خیام است که تصویری مثبت و دلنشین نیز از او ترسیم شده. همین نکته نیز یکی از دلایل ضد ایرانی نبودن سریال حشاشین است.

  این هم از عجایب است که ما در کشور خودمان احتمالا دربارۀ خیام هم نمی‌توانیم فیلم یا سریالی توام با تجلیل و تحسین بسازیم. اگر هم بتوانیم، دست کم مصری‌ها زودتر از ما دست به کار شده‌اند و خیام را در یک اثر هنری، به نیکی و دلنشین ترسیم کرده‌اند.

به هر حال حتی اگر ممنوعیت پخش سریال حشاشین در پلتفرم‌های رسمی قابل توجیه باشد، منتفی شدن امکان دانلود این سریال در فضای مجازی به هیچ وجه قابل توجیه نیست. ساترا تصمیم گرفته "حشاشین" از فیلیمو و پلتفرم‌های مشابه پخش نشود؟ قبول. ولی اینکه کاری کرده‌اند که هیچ کس نتواند این سریال را دانلود و تماشا کند، شگفت‌آور است.

اگر الان یک استاد تاریخ بخواهد این سریال را دانلود و تماشا کند، چه کار باید بکند؟ باید بگوید ساترا صلاح دیده من به عنوان یک ایرانی مسلمان شیعه، این سریال را نبینم تا مبادا گمراه شوم؟ آیا این توهین‌آمیز نیست؟ و مگر حسن صباح مصداق "راه" است که بدبینی احتمالی به او پس از تماشای این سریال، مصداق "بیراهه" و "گمراهی" باشد؟

   (اشتباه نشود. این یادداشت در دفاع از تمام محتوای سریال نیست. در دفاع از حق تماشای چنین سریالی است.)

 

   

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست
  • وضعیت سهمیه‌های اروپایی لیگ برتر؛ منچستریونایتد و چلسی چه سرنوشتی دارند؟
  • مورایس: حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  • (ویدئو) سکانس جنجالی در مورد شاه در یک سریال ایرانی
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • پرسپولیس در نبردهای سرنوشت‌ساز ۹ امتیاز از دست داد!
  • مد خوب، مد بد!
  • پسر نابغه ایرانی که به دستور دوست دخترش دست به سرقت می‌زد!
  • برگزاری یادواره شهدای گمنام شهرستان چاراویماق